ГАЛЕРИЯ

Лятото ни беше изпълнено с много веселие и незабравими приключения!

Любимата  планина Витоша се превърна в едно от предпочитаните места за походи, пикници и плуване в открит басейн. Но да пътуваш с влак, а после да вървиш по стъпките на Вазов в Стара планина,  се оказа дори още по-вълнуващо и ни дари много усмивки и прекрасни спомени от неповторимите природни гледки и преодоляни трудности по маршрута.

С голям интерес посетихме Софийският университет, Националният природонаучен музей, зоологическата градина, Националният исторически музей, галерии и исторически паметници. Научихме най-важните неща за различните професии и се запознахме с хора, които ги упражняват.

През дъждовните дни се отдавахме на приложно творчество, усвоявахме нови техники, децата не преставаха да се наслаждават на уменията и талантите си, дори  шиенето на ръка и на шевна машина се оказа много лесно и приятно.

През слънчевите дни не пропускахме да спортуваме и да се забавляваме в градските  паркове, където организирахме пикници, водни битки, опъвахме палатки, връзвахме хамаци, скачахме на въже, играхме на волейбол, народна топка, футбол, тенис, федербал и дама, рисувахме с тебешири.

 

С радост отбелязваме, че в голяма част от времето успяхме да заменим така предпочитаните от децата мобилни устройства с настолни образователни игри и те се превърнаха в неделима част от летните ни дни.

Вярваме,  че създадените нови приятелства и чудесни преживявания са обогатили всяко едно от нашите деца и с нетърпение очакваме нови срещи и мигове заедно през следващата ваканция!